horațiu mălăele lansează trei cărţi la sibiu

Horațiu Mălăele a aleas Sibiul pentru o triplă lansare de carte. Astfel, luni 21 februarie 2022 la Hotel Ramada din Sibiu va avea loc lansarea volumelor: Tehomir, O poveste cam ciudată și alte două povestiri și Poezii și vorbe-n vânt.

Cu acest prilej actorul, regizorul, artistul și scriitorul Horațiu Mălăele a declarat: ”Vin din nou la Sibiu, la Carabulea Transylvania Gallery l-a invitația prietenilor mei sibieni după vernisajul expoziției cu desenele mele, curatoriată de genialul Alex Chituță, de această data pentru a susține spectacolul Sunt un orb și pentru a lansa pentru prima data în România, în mod fizic ultimele apariții. Sunt cărți cu povestiri mai ciudate, poezii și vorbe-n vânt și ilustrații. Dacă vreți a risipi puțin din picul vieții pentru a le citi vă aștept!”

Organziatorul evenimentului, Alexandru Constantin Chituță ne-a declarat: ”Anul trecut am reușit să deschidem noua galerie privată de artă din Sibiu – Carabulea Transylvania Gallery cu o expoziție de desene Horațiu Mălăele. A fost prima expoziție a maestrului la Sibiu. Iată că acum, pentru prima dată maestrul Mălăele își lansează noile apariții, nu una, ci trei volume la Sibiu. Din nou la Sibiu. De aici începe parcursul seriei de lansare de carte Horațiu Mălăele. Cred că este o bucurie pentru noi să aducem la Sibiu personalițăți îndrăgite și să facilităm sibienilor întâlnirea cu astfel de oameni. Vom avea în Hotelul Ramada din Sibniu în data de 21 februarie 2022 atât desene lui Horațiu Mălăele cât și un spectacol extraordinar, un recitator superb de poezii dar și un scriitor genial. Este unic acest fapt, e ceea ce Oana  Pelea spunea Desenează superb. Joacă genial. Recită fabulos. Regizează minunat… ca și cum toate astea n-ar fi fost de ajuns… și scrie exceptional! Nu poți decât să-l iubești! N-ai scăpare… îl iubești și gata! Un Artist cât o lume!”

Biletele pentru spectacolul Sunt un Orb urmat de lansarea de carte va avea loc la Hotel Ramada din Sibiu, luni 22 februarie 2022, ora 19. Costul unui bilet este de 100 lei și poate fi procurat la telefon 0745398885.

horațiu mălăele lansează trei cărţi la sibiu

Ultima oră

Comentariul meu