foto: incendii la cisnădie și cisnădioara - au ars două magazii

Pompierii militari ai Punctului de lucru Șelimbăr alături de membrii SVSU Cisnădie au intervenit luni pentru stingerea a două incendii izbucnite la două anexe gospodărești tip magazie în Cisnădie și în Cisnădioara.

Primul incendiul a izbucnit în cursul dimineții la magazia unui cetățean din localitatea Cisnădie, pe strada Caișilor.

„Incendiu a fost stins prompt, iar proprietarul a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD suferind un atac de panică, refuzând ulterior transportul la spital. A ars tâmplăria din lemn și materiale depozitate în anexă iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un calorifer utilizat pentru încălzirea spațiului”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Al doilea incendiu a izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Cisnădioara, pe strada Sibiului, care amenința să se propage la un garaj situat în vecinătate. foto: incendii la cisnădie și cisnădioara - au ars două magazii

foto: incendii la cisnădie și cisnădioara - au ars două magazii

„Pompierii militari cu 2 autospeciale de stingere și membrii SVSU Cisnădie au intervenit de urgență și au lichidat incendiul care a mistuit magazia pe o suprafață de aproximativ 10 mp în care se aflau depozitate unelte de grădinărit și alte materiale”, mai spune Voina.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de depozitarea în magazie a jarului din sobă nestins.

Ultima oră

Comentariul meu