servicii personalizate de calitate înaltă de xerox la fastprint24

Formatul optim pentru comandarea centru print utilizatorii moderni este online. De aceea, centru de printare Fastprint24 oferă un site convenabil pentru depunerea cererilor de xerox sau printare. Datorită echipamentelor tehnice bune, tipografia este capabilă să preia producția de produse tipărite de orice fel și de diferite tirajuri. Servicii disponibile clienților companiei:

  • Scanarea documentelor. Materialele de hârtie preferate pot fi convertite în format electronic. Drept urmare, puteți edita datele de pe un computer și puteți trimite fișiere pdf prin e-mail.
  • Xeroxul diverselor materiale: lucrările pentru studenți sau de diplomă, documente personale, cărți etc.
  • Printarea alb-negru și color a prezentărilor, disertațiilor, imaginilor, posterelor etc.

Utilizatorii online pot decide și alte opțiuni cum ar fi grosimea hârtiei: hârtia diferă în ceea ce privește densitatea și textura ei.

Caracteristici disponibile

Printarea în București se realizează pe baza diverselor dorințe ale clienților, inclusiv la alegerea formatului. Pe site-ul tipografiei, puteți introduce toți parametrii cheie ai comenzii:

  • Formatul.
  • Afișează tipului de text și imagini pe pagină.
  • Tipul de imprimare – alb-negru sau color.
  • Orientare – orizontală sau verticală.
  • Numărul de copii.

Dacă sunt prevăzute caracteristici specifice ale tipăririi, clientul poate specifica toate cerințele. Pentru consultarea și clarificarea tuturor punctelor, puteți contacta managerul centrului, care vă va orienta și asupra prețului și timpului de producție. În plus, puteți afla costul preliminar folosind calculatorul integrat pe site-ul Fastprint24. Este necesar doar să introduceți toate datele comenzii, după care va fi afișată suma estimată pentru comandă. Datorită înregistrării aplicației prin internet, prețurile sunt mai accesibile.

FastPrint – rapid, comod, calitativ

Colaborarea online este în principal mai buna decat cea offline, deoarece puteți comanda serviciul la orice oră din zi sau din noapte. Aplicațiile sunt disponibile 24/7 chiar și în weekend și sărbători. Pentru plata, puteți folosi transfer bancar, VISA, MASTERCARD, POSTPAY. Un plus suplimentar este posibilitatea livrării țintite prin curier.

Centrul de printare oferă o perioadă de probă pentru a vă oferi o idee despre cum va arăta produsul finit. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să trimiteți fișierul la tipografia Whatsapp. În schimb, clientul va primi mai multe pagini tipărite spre aprobare. Această abordare evită situațiile neașteptate.

 

Ultima oră

Comentariul meu