FOTO: Accident cu două mașini pe Ștefan cel Mare - O minoră printre victime

Un accident rutier a avut loc duminică pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu. Două autoturisme sunt implicate în evenimentul rutier.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare. În accident sunt implicate două autoturisme, unul condus de o tânăra de 19 ani din Sebeș și cel de-al doilea condus de un bărbat de 23 de ani, din Roșia. Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune față-spate. FOTO: Accident cu două mașini pe Ștefan cel Mare - O minoră printre victime

În urma accidentului a rezultat rănirea a doi pasageri din mașina condusă de bărbatul din Roșia, fiind vorba de o minoră de 15 ani și un bărbat de 19 ani.

„Echipajele SAJ au asistat medical o tânără de 17 ani cu atac de panică și iritație oculară de la praful airbag-ului. A doua victima, bărbat de 19 ani, a suferit un traumatism cranio-facial. A treia victimă, în vârstă de 16 ani, a plecat la spital cu mijloace proprii, ea suferind un traumatism de membru inferior”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind testați la fața locului. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică