cuțitarul din benzinărie de la sibiu, plasat în arest la domiciliu

Individul care a atacat cu un cuțit un bărbat din Cisnădie, într-o benzinărie de pe raza muncipiului Sibiu, a ajuns în fața judecătorilor. Aceștia au respins cererea procurorilor de a-l aresta preventiv. Bărbatul a primit o măsură mai ușoară, fiind plasat în arest la domiciliu.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Cisnădie a fost agresat în noaptea de 8 februarie, într-o benzinărie din cartierul Lazaret din municipiul Sibiu. Cei trei care au sărit să îl bată nu îl cunoșteau pe cisnădian. Sursele Ora de Sibiu au declarat că scandalul a izbucnit deoarece indivizii au fost deranjați de faptul că victima a intrat în locație de mai multe ori, acuzându-l că „se face curent” înăuntru. Lucrurile au degenerat rapid, iar în urma unui schimb de replici s-au ridicat de la masă și au sărit la atac.

VEZI AICI IMAGINI DIN TIMPUL ATACULUI 

Atacatorul, pe nume M.D. Cuțitar, a ajuns în fața procurorilor și a fost audiat, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Aceștia au înaintat către Tribunalul Sibiu propunerea de a-l aresta preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pe individ, însă cererea a fost respinsă.

Acum, bărbatul a fost plasat la domiciliu. „Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și în consecință. (…) ia față de inculpatul C.M.D, față de care s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor (…) măsura arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.02.2022 până la data de 13.03.2022 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt.

CITIȚI ȘI: Bărbat înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu – Indivizii l-au atacat fiindcă „îi trăgea curentul”

Ultima oră

Comentariul meu