video: se circulă în condiții de iarnă între sibiu și păltiniș - drumarii acționează cu antiderapant
foto: arhivă

Drumul județean dintre Sibiu și Păltiniș este acoperit cu zăpadă. Este iarnă în toată regula pe acest sector, motiv pentru care drumarii îi avertizează pe șoferi să circule prudent. Sâmbătă dimineața a nins abundent, iar carosabilul era acoperit parțial cu zăpadă. S-a intervenit pentru deszăpezire și pentru a împrăștia material antiderapant.

Carosabilul pe drumul DJ 106 A între Sibiu și Păltiniș este parțial acoperit cu zăpadă. Drumul este deschis, însă se circulă în condiții de iarnă.

„Se acționează cu o autobasculantă cu lama și RMA. Până la această oră (n.red.: 07:00) s-au folosit 6,06 tone de material antiderapant. Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție și de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător”, spune Monica Iliescu, purtătorul de cuvânt al Drumuri și Poduri SA.

După ora 07:30 a început să ningă abundent, astfel că s-a acționat cu două utilaje, o autobasculantă cu lamă și RMA și un tractor cu lamă.

Ultima oră

Comentariul meu