foto: hoții au dat atacul la stațiile de reparat biciclete din sibiu și au furat sculele

În urmă cu trei săptămâni, primăria instala mai multe stații pentru repararea bicicletelor pe raza municipiului Sibiu. Acestea conțin diverse chei, șurubelnițe, dar și o pompă pentru umflarea roților, sistemul putând fi folosit de orice ciclist. Însă stațiile n-au avut viață lungă în orașul de pe Cibin. La câteva zile de la montare, au fost deja vandalizate.

Primăria a sesizat, pe pagina de Facebook, că stațiile de depanare pentru biciclete, recent amplasate în mai multe puncte din municipiu, au fost vandalizate.

„La sfârșit de săptămână, vă propunem un exercițiu vizual: găsiți asemănările și diferențele din imaginile de mai jos! Ne-am dorit să achiziționăm echipamente de calitate, așa încât ne-am orientat către un producător dintr-o țară cu mai multe biciclete decât numărul de locuitori: Olanda. Stațiile de reparații pentru biciclete au fost instalate la Sibiu în urmă cu 3 săptămâni”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Sibiu.

Potrivit imaginilor, lanțurile cu care erau legate uneltele au fost rupte, iar cheile au fost furate. Una dintre stații este amplasată în zona Căii Dumbrăvii.

VEZI AICI IMAGINI CU STAȚIILE DE REPARARE BICICLETE

Stațiile de reparare conțin diverse chei, șurubelnițe, dar și o pompă pentru umflarea roților. Acestea pot fi utilizate de toți cicliștii, nu doar de cei care închiriază din centrele Sibiu Bike City, fiind compatibile cu toate tipurile de biciclete.

Ultima oră

Comentariul meu