accident mortal la ieșirea din sibiu spre agnita - șoferul a lovit un copac și s-a răsturnat
Sursa: Facebook Info Trafic Jud. Sibiu

Un accident rutier mortal a avut loc sâmbătă după amiaza la ieșirea din municipiul Sibiu către Agnita. O mașină a lovit un copac, după care s-a răsturnat.

UPDATE

Șoferul mașinii are 25 de ani și este din Vurpăr. Persoana care și-a pierdut viața în accident este un bărbat în vârstă de 52 de ani.

„Echipajul de descarcerare a extras două persoane dintre care una a fost predată unui echipaj SAJ și alta unui echipaj SMURD pentru acordarea de asistență medicală. Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu, o persoană, politraumatizată, conștientă”, informează Alina Voina de la ISU Sibiu.accident mortal la ieșirea din sibiu spre agnita - șoferul a lovit un copac și s-a răsturnat accident mortal la ieșirea din sibiu spre agnita - șoferul a lovit un copac și s-a răsturnat

Știrea inițială

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier grav, produs pe DJ 106, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Agnita.

„Din primele cercetări, se pare că un autoturism a părăsit partea carosabila, a lovit un copac și s-a răsturnat. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, trei persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii. Una dintre victime a murit pe loc. accident mortal la ieșirea din sibiu spre agnita - șoferul a lovit un copac și s-a răsturnat

„Se intervine pentru descarcerarea a trei persoane, dintre care una prezenta leziuni incompatibile cu viața fiind declarată decedată. Intervenția se află în dinamică. La fața locului intervine în sprijin și un echipaj SAJ cu medic”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul este blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu