video - foto imagini de la înjunghierea din benzinărie la sibiu. a fost găsit atacatorul

Ora de Sibiu a intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere, din timpul scandalului avut loc într-o benzinărie din Lazaret (DETALII AICI). Pe imagini se poate observa cum un bărbat lovește cu cuțitul pe un altul, în timpul încăierării. Surse Ora de Sibiu au explicat faptul că poliția l-a identificat pe suspect și că acesta va fi prezentat cu mandat pentru reținere preventivă.

Tânărul care l-a înjunghiat pe bărbatul care lucrează pe o mașină de la Bolt, a fost identificat. ”Cuțitarul”, după cum își spune chiar el pe Facebook, urmează să fie reținut și audiat și cel mai probabil va fi prezentat pentru reținere preventivă pe 30 de zile.

„O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 persoane de sex masculin bănuite că în seara de 8 februarie, în jurul orei 23:00, ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cisnădie. Conflictul a fost spontan, fără ca victima și personale bănuite de agresiunea să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.video - foto imagini de la înjunghierea din benzinărie la sibiu. a fost găsit atacatorul

CITIȚI ȘI: Bărbat înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu – Indivizii l-au atacat fiindcă „îi trăgea curentul”

Sursele Ora de Sibiu au povestit care a fost motivul pentru care s-a ajuns la agresiune. Bărbatul înjunghiat ar fi angajat ca șofer la o firmă de ridesharing. Cititi aici mai multe detalii!

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu