Iubește-ți ochii de Valentine`s Day - La OptyU , oferte pentru îndrăgostiți

De Ziua Îndrăgostiților este prilejul perfect să vă arătați iubirea față de cel sau cea cu care formați un cuplu. Dar, în aceeași măsură, este o zi dedicată dragostei…de orice fel. Iar o vizită la unul dintre cele trei magazine OptyU nu le va demonstra ochilor voștri altceva decât că vă pasă de ei și de o vedere bună. Așa că cei de la optică au pregătit surprize și oferte pentru cine le va trece pragul până în data de 14 februarie inclusiv.

Până în 14 februarie este timp berechet să ajungeți la unul din cele trei magazine OptyU (Promenada Sibiu, Shopping City Șelimbăr, Bulevardul Nicolae Bălcescu). Indiferent că aveți nevoie de rame pentru ochelarii de vedere, lentile sau ochelari de soare, veți beneficia de o reducere de 14%. Asta în cazul în care mergeți singuri.

Iubește-ți ochii de Valentine`s Day - La OptyU , oferte pentru îndrăgostiți

Dar, pentru că iubirea plutește în aer, iar la cumpărături vă va însoți partenerul sau partenera care va cumpăra un produs de la OptyU, reducerea se dublează pentru ambii, adică fiecare va plăti cu 28% mai puțin.

Iar dacă cumva vă îngrijorați că nu veți găsi magazinele OptyU, vă veți putea ghida după baloanele în formă de inimă pe care le vor împărți cei de aici și după broșurile lor.

Premiu- o cină romantică

Și cum orice zi care implică iubirea trebuie neapărat să se termine cu o cină romantică, asta este și propunerea celor de la OptyU. Toți cei care vor cumpăra de la ei până în data de 14 februarie la prânz, vor lua parte la o tragere la sorți al cărui premiu va fi o cină romantică la Ramada.

Iubește-ți ochii de Valentine`s Day - La OptyU , oferte pentru îndrăgostiți

Zilele iubirii se pot încheia cum nu se poate mai bine pentru voi, doar pentru că vă îndrăgiți ochii!

 

Ultima oră

Comentariul meu