Celebrul star brazilian, Ronaldinho va sosi în România
Sursa Foto - transfermarkt.com

Celebrul star brazilian, Ronaldinho va sosi în România.

Fostul fotbalist de la Gaz Metan Mediaș și FC Viitorul, Eric de Oliveira, a oferit amănunte despre sosirea fostului jucător al Barcelonei în țara noastră, conform ziare.com.

Eric l-a avut idol pe Ronaldinho în copilărie, iar acum are ocazia să-l vadă față în față.

„Vârful carierei a fost să-l cunosc personal pe Rivaldo, Balonul de Aur, a fost campion mondial. Pe lângă faptul că am lucrat și cu Hagi. Când m-am apucat eu de fotbal l-am văzut pe Jardel. Apoi a apărut Romario, care era senzațional. Apoi a apărut Ronaldo grasu, care e un simbol. Să devină cum a devenit după atâtea accidentări. Dar m-am oprit la Ronaldinho, magicianul! Cred că am și eu 1% din Ronaldinho. Jucăm cu aceeași plăcere, cu aceeași bucurie, cu zâmbetul pe buze.

S-ar putea să devin ambasadorul României la teqball, încă nu s-a stabilit oficial. În perioada mai-august la Cluj va veni Ronaldinho, ambasadorul mondial al teqball. Eu fiind ambasador teqball România s-ar putea să am întâlnirea asta cu el. El va veni sigur în România, totul e stabilit, doar data exactă a mai rămas de pus la punct”,a spus Eric pentru Prosport.

Ultima oră

Comentariul meu