update minoră răpită de patru necunoscuți la tălmaciu. au forțat-o să urce într-un bmw - fata a fost găsită

O copilă de 13 ani, din Tălmaciu, a fost răpită pe 9 februarie, în jurul orei 21.20. Poliţia transmite că Maria Căldărar se afla în curtea unei case din Tălmaciu în momentul a fost luată cu forța de patru persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

UPDATE – Fata a fost găsită
Minora de 13 ani care a fost răpită în noaptea de miercuri spre joi de patru indivizi (DETALII AICI), a fost găsită în municipiul Sibiu. Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
“La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză. S-a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză. Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze nr. unic de urgență 112.

Vă reamintim că, în conformitate cu mecanismul Alertă Răpire Copil, partenerii publici şi privaţi s-au angajat să difuzeze mesajul de alertă. Vă mulțumim pentru sprijin!”, a transmis IPJ Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Tălmaciu, județul Sibiu. 6665 locuitori, dintre care 680 inlocuitori, intre care si ea. Sa se afle atunci cum ii cheama pe rapitori daca pe ea Căldărar o cheama si mai si arata ca’n poza.