pacientul jignit de medicul de la cardiologie în sibiu - „s-au ocupat de el ca la carte, i-au dat o cameră cu tv”
foto: arhivă

O înregistrare telefonică dintre Sorina Fiat, medicul cardiolog de la Spitalul Județean din Sibiu, și fiica unui pacient a ajuns, la finalul lunii ianuarie, în spațiul public. Cardiologul sibian o jignește pe femeie în repetate rânduri și o numește „nesimțită ordinară”. În urma convorbirii, conducerea spitalului s-a autosesizat și a dispus întrunirea comisiei de etică. O serie de măsuri s-au luat atunci, iar acum apar detalii și despre ce s-a întâmplat cu pacientul respectiv.

ACULTĂ AICI PRIMA ÎNREGISTRARE CU MEDICUL CARDIOLOG 

Pacientul a cărui fiică a fost jignită de cardiologul sibian săptămânile trecute a fost internat în spital după ce înregistrările respective au apărut în spațiul public. Aparținătorii au transmis că i s-a schimbat medicamentația, iar cât timp a fost internat a fost tratat „ca la carte”.

„Astăzi l-au externat, i-au schimbat medicamentația și trebuie sa mai stea o luna pe noul tratament. S-au ocupat de el ca la carte, i-au dat o camera de 2 persoane, cu TV, a fost investigat medical complet. A funcționat și RMN-ul. Mulțumește oamenilor și presei, mulțumim mult tuturor”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a lui Marian Răduinea, cel care a făcut publice convorbirile telefonice.

ASCULTĂ AICI PARTEA A DOUA A ÎNREGISTRĂRII unde se vorbește despre analiza RMN 

Vă reamintim că medicul cardiolog Sorina Fiat a fost înregistrat în timpul unei convorbiri telefonice cu fiica unui fost pacient. Medicul a jignit-o pe fiica pacientului, după ce aceasta a insistat în numeroase rânduri asupra faptului că medicul nu și-a făcut datoria. Înregistrările au fost făcute publice, iar un nou scandal a planat asupra Spitalului Județean Sibiu. Avocatul Sorinei Fiat a povestit pentru Ora de Sibiu partea de adevăr a medicului cardiolog. VEZI AICI CE ARE DE SPUS CARDIOLOGUL

Sursa: Facebook/Marian Răduinea

Ultima oră

Comentariul meu