nereguli la un depozit de lemne din gura râului – s-au dat amenzi de 10.000 lei
FOTO: arhivă

O serie de controale au avut loc zilele acestea la depozitele de materiale lemnoase din județul Sibiu. La unul dintre ele au fost găsite mari nereguli și s-au aplicat amenzi de 10.000 lei. De asemenea, au fost confiscate lemne în valoare de peste 8.000 lei.

„Polițiștii specializați din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, însoțiți de reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Sibiu, au desfășurat în perioada 04 – 07 februarie a.c., activități specifice pe linia prelucrării, depozitării și comercializării materialului lemnos pe raza județului Sibiu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cadrul activităților, a fost efectuat un control la depozitul de material lemnos al unui agent economic cu punct de lucru în Gura Râului. Astfel că, în urma măsurătorilor efectuate s-a constatat diferențe între stocurile faptice și cele scriptice înscrise în programul SUMAL2.0. Societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 lei și s-a dispus confiscarea valorică a cantității de 41,42 m³ lemn rotund esență rășinoase. Valoarea materialului lemnos confiscat valoric se ridică la suma de 8.283,76 lei fără TVA. Activitățile pe această linie continuă.

Ultima oră

Comentariul meu