se apropie o nouă ediție a cupei de schi și snowboard a ulbs

În data de 19 februarie 2022, începând cu ora 19:00, la Arena Platoș, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a Cupei de Schi și Snowboard a ULBS. În concurs se pot înscrie doar cei care au Certificatul verde COVID-19, și care poate fi verificat și prin intermediul aplicației Check DCC.

Scopul concursului este de a promova practicarea sporturilor de iarnă în rândul studenților, absolvenților și profesorilor Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, a altor instituții invitate și de a facilita cooperarea dintre aceștia pentru a crea o comunitate academică mai puternică.
Se va desfășura un concurs de slalom la schi și snowboard în una sau două manșe la schi și o manșă la snowboard. Juriul probei este format din directorul de concurs, responsabilul de probă și responsabilul pârtiei și arbitrii. În funcție de condițiile atmosferice și de numărul concurenților, juriul va hotărî organizarea manșei a doua. Arbitrajul va fi asigurat de profesorii de educație fizică din cadrul Facultății de Științe și de studenți calificați. Cronometrajul va fi asigurat cu aparatura electronică proprie și de personal calificat.
La concurs se pot înscrie studenții, absolvenții și cadrele didactice ale Universității “Lucian Blaga” din Sibiu precum și cei ai instituțiilor invitate: Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, Visma și Continental Sibiu
Pârtia va fi parțial închisă pe durata concursului pentru practicanții sporturilor de iarnă din afara competiției.
În concurs se pot înscrie doar cei care au Certificatul verde COVID-19, și care poate fi verificat și prin intermediul aplicației Check DCC.
La aproximativ jumătate de oră de la încheierea concursului se vor afișa rezultatele.
Festivitatea de premiere se va desfășura după trei sferturi de oră de la afișarea rezultatelor.

Articol scris de Andreea Avram

Ultima oră

Comentariul meu