monstrul cu chip de tată - bărbatul din brădeni și-a omorât copilul prin asfixiere
Sursa: Facebook/Profil Public

O crimă teribilă a avut loc, la finalul săptămânii trecute, în localitatea Brădeni din județul Sibiu. Un bărbat a sunat atunci la poliție și a anunțat că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat. Oamenii legii au intrat pe fir și, în urma cercetărilor preliminare, s-a stabilit că individul și-a omorât copilul. Monstrul cu chip de tată l-a bătut pe băiețel, după care l-ar fi sufocat.

Un copil de numai șase ani din Brădeni a avut parte de o moarte cumplită. Tatăl acestuia este cel care i-a pus capăt zilelor. Potrivit anchetatorilor, acesta l-ar fi bătut pe cel mic, după care l-a asfixiat. Bărbatul nu își mai aduce aminte mare lucru din ce s-a întâmplat în acea seară și se scuză că ar fi fost beat. Acesta a recunoscut că și-a bătut copilul, însă nu îi vine să creadă că l-a omorât.

CITEȘTE ȘI: Copil găsit mort la Brădeni – Tatăl, dus la audieri

„El susține că a fost în stare de ebrietate. A povestit că a mers în acea noapte la sora lui și i-a trezit din somn pe cei doi băieței ca să îi ducă înapoi la locuința lor. El spune că ar fi căzut în curte și l-ar fi lovit pe băiețelul cel mare. Din ce a declarat el, cât și în urma concluziilor preliminare, l-a agresat și în locuință. Copilul are urme de lovituri pe corp, l-a bătut cu o curea. El recunoaște că l-a agresat, că l-a bătut în acea noapte, dar nu își mai amintește exact ce s-a întâmplat. Din concluziile preliminare ale raportului medicului legist, moartea s-a datorat în urma asfixierii mecanice produce prin sufocare și probabil aceste leziuni s-au produs prin compresiune la nivelul gurii și nasului”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu.

Potrivit sursei citate, individul recunoaște agresiunea, dar nu admite faptul că l-ar fi asfixiat în mod intenționat, punând totul pe seama consumului de alcool.

Mama și celălalt copil, preluați de DGASPC

Copilul de 6 ani a murit sub ochii băiețelului cel mic, în vârstă de 4 ani. În urma tragediei, acesta, împreună cu mama lui, care în acea noapte era plecată de acasă, tot din pricina violenței în familie, au fost preluați de DGASPC.

„Având în vedere faptul că minorul în vârstă de 4 ani, s-a aflat în același imobil la data decesului fratelui său, a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, în vederea efectuării unui consult medical. În urma examinării medicale s-a constatat ca minorul este clinic sănătos și nu a fost victima vreunei forme de agresiune. Ținând cont de faptul că, din informațiile care le avem până în prezent, minorul a asistat la anumite scene de agresiune săvârșite de tatăl său asupra fratelui, precum și de faptul că mama a reclamat comportamentul agresiv al concubinului, aceștia vor beneficia de servicii de consiliere psihologică precum și de găzduire într-un centru specializat pentru victimele violenței domestice”, spun cei de la DGASPC Sibiu.

Arestat preventiv pentru 30 de zile

În urma celor întâmplate, bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Acum acesta se află în spatele gratiilor, acolo unde va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile.

„Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de astăzi, 5 februarie 2022, și până la data de 6 martie 2022 inclusiv, a inculpatului C.C., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, în modalitatea omorului, (…), în prezent aflat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu”, potrivit procurorilor.

CITEȘTE ȘI: Tatăl care și-a ucis copilul la Brădeni, arestat

Ultima oră

Comentariul meu