csu sibiu joacă duminică în deplasare, cu cso voluntari
Sursă foto: BC CSU Sibiu ( Facebook )

BC CSU Sibiu dispută în devans etapa cu numărul 20 din Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa noastră se deplasează în Ilfov, unde se va duela cu CSO Voluntari, într-o partidă programată duminică, 6 februarie, de la ora 18:00.

Partida inițial programată, în acest weekend, pe teren propriu, în compania celor de la CSM CSU Oradea a fost amânată, urmare a faptului că adversarii noștri vor avea de disputat, sâmbăta, în Polonia, duelul din FIBA Europe Cup cu Trefl Sopot.

Așa s-a ajuns să întâlnim mai repede pentru a 4-a în acest sezon competițional pe CSO Voluntari.

Elevii lui Miguel Angel Hoyo vin după o înfrângere în campionat, tot pe teren străin. „Galben-albaștrii” au cedat pe terenul celor de SCM U Craiova cu scorul de 88-76.

CSO Voluntari a suferit la rândul ei un eșec în ultimul meci disputat în Liga Națională de Baschet Masculin. Ilfovenii au pierdut pe terenul celor de la Steaua București cu scorul de 87-85.

Ambele echipe au avut absențe importante la partidele menționate mai sus. Miguel Angel Hoyo nu s-a putut baza pe Rareș Uță la Craiova, în timp ce Voluntari a jucat fără Ousmane Barro și Malcolm Lee, dar și fără antrenorul principal, Sasa Ocokoljic, pe bancă.

Bilanțul confruntărilor direct din aceste sezon între BC CSU Sibiu și CSO Voluntari este favorabil ilfovenilor, care au câștigat ambele meciuri din Cupa României, în timp ce băieții noștri au reușit o victorie în campionat. La succesul din tur, Justas Tamulis a fost cel mai bun marcator al echipei nostre cu 23 de puncte. Mo Pratt a făcut un joc all-around excelent și a încheiat cu 17 puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. Lucas Tohătan a contribuit atunci cu 19 puncte, 5 pase decisive și 2 pase decisive.

De menționat este faptul că CSO Voluntari nu a reușit să învingă echipa noastră în trei partide disputate în Liga Națională de Baschet Masculin.

CSO Voluntari este o echipă redutabilă pe teren propriu, unde marchează în medie pe meci 90.4 puncte. Ilfovenii sunt puternici la recuperare și nu permit prea multe recuperări ofensive. Voluntari echipa cu cel mai mic număr de mingi pierdute pe meci, cu o  medie de 11.0. la acest capitol și echipa noastră stă bine cu o medie de 12.4 turnovers ocupând ultima treaptă a podiumului în LNBM la acest capitol statistic.

Partida de duminică din Sala Gabriela Szabo va putea fi urmărită în direct pe FRB TV și pe canalul de YouTube al Superbet.

Ultima oră

Comentariul meu