video foto jennifer lopez face furori cu pantofi inventați de două tinere din sibiu - ”au furat spectacolul!”

Celebra vedetă de peste Ocean și-a făcut apariția de mai multe ori în această săptămână la New York cu mai multe ținute elegante. Puțină lume știe însă că Jennifer Lopez se încalță la propriu în ultima vreme cu pantofi produși în România și patentați de către o firmă din Sibiu.

Sibiul are încă odată motive de mândrie. Creațiile a două tinere de la noi din oraș, au ajuns să fie purtate și adorate de către vedere de top din cinematografia internațională. Dana Iuga și Alina Popa, au pus pe picioare brandul Hardot, iar acum au motive de satisfacție.
Pantofii gândiți și creați la firma lor, au ajuns să fie la mare căutare și peste Ocean în Statele Unite ale Americii.

video foto jennifer lopez face furori cu pantofi inventați de două tinere din sibiu - ”au furat spectacolul!”
FOTO – GETTY IMAGES

Așa se face că în această săptămână, una dintre cele mai importante staruri de cinema, Jennifer Lopez, și-a făcut apariția în public, în mai multe rânduri, cu pantofi marca Hardot. Presa de peste Ocean a remarcat  rapid schimbarea din vestimentația artistei.

YouTube video

Presa din New York – ”Pantofii ei au furat spectacolul”
Celebra publicație ”Harpers Bazaar” a avut numai cuvinte de laudă, legat de pantofii purtați de starul care actualmente promovează în New York, ultimul film în care deține un rol principal.video foto jennifer lopez face furori cu pantofi inventați de două tinere din sibiu - ”au furat spectacolul!”
” Pantofii ei au furat spectacolul. Și-a făcut apariția cu o pereche de pantofi negri, ascuțiți, și cataramă încrucișată cu bretele”, menționează cei de la ”Harpers Bazaar”.

video foto jennifer lopez face furori cu pantofi inventați de două tinere din sibiu - ”au furat spectacolul!”
Americanii de la ”Harpers Bazaar” au remarcat rapid pantofii purtați de Jennifer Lopez

Starleta americană a purtat modele diferite de pantofi, la diversele evenimente de promovare a filmului ”Marry Me”, lucru care a atras atenția participanților, și desigur, a intrat și în vizorul presei americane.

CITIȚI ȘI: Două sibience au creat cei mai apreciați pantofi cu toc. Se vând ca pâinea caldă

Hardot, brand sibian sută la sută
Pantofii creați de cele două sibience nu sunt extravaganți prin culoare, dar sunt eleganți prin design. Dana Iuga a studiat designul vestimentar, iar pantofii au fost dintotdeauna elementul care i-a plăcut cel mai mult. S-a asociat cu prietena ei, Alina Popa, care se ocupă de managementul firmei.
Citește AICI, povestea Hardot!

Ultima oră

Comentariul meu