video csc șelimbăr invinsă de fosta echipa lui beza - gol ca pe playstation

Rușii de la SKA Khabarovsk au bătut-o la limită pe CSC Șelimbăr, scor 1 – 0. Unicul gol al meciului a fost marcat de la aproximativ 90 de metri.

În primul joc disputat în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, echipa sibiană a cedat la limită, scor 0-1, în fața rușilor de la FC SKA Khabarovsk, ocupanta locului al treilea în eșalonul secund, nimeni alta decât fosta echipă a lui Eugen Beza. Antrenorul ”cavalerilor roșii” a evoluat în tricolul formației SKA Khabarovsk între iulie 2008 și decembrie 2019.

Unicul gol al meciului a fost înscris în prima repriză, în minutul 5, în urma unei degajări a fundașului Denis Fomin din dreapta propriului careu, relatează ProSport.

Mingea a luat înălțime, a fost dusă de vântul puternic spre poarta lui Gal, l-a sărit pe goalkeeperul ieșit la marginea careului său și a intrat în plasă. Un gol incredibil marcat de ruși și primit de Gal, însă care probabil nu s-ar fi realizat dacă partida s-ar fi desfășurat în alte condiții meteo, pe lângă vântul puternic a și plouat torențial în timpul jocului.

Ultima oră

Comentariul meu