video foto: patru accidente la sibiu în jumătate de zi - șase persoane rănite au ajuns la spital

Patru accidente rutiere soldate cu șase victime au avut loc, în ultimele 12 ore, pe drumurile din județul Sibiu. Cel mai grav dintre ele s-a petrecut pe autostrada A1, vineri dimineața, în care au fost implicate două TIR-uri, un utilaj de deszăpezire și un autoturism. Din fericire, toate persoanele rănite sunt conștiente.

Evenimentele rutiere s-au ținut lanț în județul Sibiu. Primul dintre ele a avut loc joi seara la Slimnic. Șoferul unui autoturism a lovit o mașină care circula pe drumul județean dinspre Sibiu. În urma impactului, două persoane au fost rănite, iar conducătorul auto vinovat a fugit de la fața locului, abandonând mașina acolo.

MAI MULTE DETALII DESPRE ACCIDENTUL DE LA SLIMNIC, AICI

Ziua de vineri a început cu încă un accident. Este vorba despre un carambol pe autostrada A1, în zona ieșirii către Agnita. Un TIR a lovit un utilaj de deszăpezire oprit pe banda de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Imediat după producerea evenimentului, șoferul unui alt autotren a oprit pe banda de urgență pentru a acorda sprijin și a fost acroșat de un autoturism. În urma impactului, șoferul primului TIR și conducătoarea autoturismului din urmă au fost transportați la spital.

video foto: patru accidente la sibiu în jumătate de zi - șase persoane rănite au ajuns la spital

MAI MULTE IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE AUTOSTRADĂ, AICI

La scurt timp, un alt accident a avut loc, de această dată la Târnava. Un microbuz de transport persoane și un autoturism au intrat în coliziune. Șoferul mașinii a pierdut controlul volanului. În urma impactului, șoferul autoturismului, medieșean în vârsta de 23 de ani și o pasageră din microbuz, de 31 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

video foto: patru accidente la sibiu în jumătate de zi - șase persoane rănite au ajuns la spital

DETALII DESPRE ACCIDENTUL DE LA TÂRNAVA, AICI

Cel de-al patrulea accident a avut loc în municipiul Sibiu pe strada Nicolae Teclu. Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost acroșat de o mașină condusă de un șofer de 74 de ani. Pietonul traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni. În urma impactului, acesta a fost dus la spital. DETALII, AICI.

 

Ultima oră

Comentariul meu