stilizările de iarnă cu cizmele emu, vă vor plăcea
Happy girl playing with snow outdoor

Gerul zilelor de iarnă poate fi îmblânzit cu ţinute vesele şi îndrăzneţe, pregătite să vă ajute să transformaţi fiecare zi într-o experienţă minunată. Fulare groase, pantaloni căptuşiţi, pulovere tricotate, cizme, mănuşi, paltoane şi geci, toate se vor împleti armonios în cele mai interesante outfit-uri, tinerești şi pline de personalitate.

Un plus de culoare pe timp de iarnă

O metodă foarte plăcută  prin care puteţi păcăli atmosfera mohorâtă a iernii, este adoptarea culorilor vii. Noile tendinţe în materie de vestimentaţie, recomandă curajul de a alege tot ceea ce iese din tipare, de a conferi culoare şi stil personalizat oricărei ţinute. Contraste puternice, simetrii interesante, jocuri luminoase, toate se vor constitui în secretul ţinutelor dumneavoastră care vă vor face să arătaţi speciale.

Călduroasele şi atât de comodele cizme emu au devenit pe an ce trece, preferatele doamnelor şi domnişoarelor, nu doar datorită plăcerii de a le purta, ci şi pentru că sunt piese foarte versatile, deloc pretenţioase, foarte uşor de integrat oricărui tip de stilizare vestimentară. Forma specifică şi paleta mare de nuanţe, permit combinarea acestora cu piese extrem de variate, în acelaşi timp lăsând loc unei accesorizări relaxate şi degajate, alegând fulare şi fesuri colorate, şaluri mari sau berete şi mănuşi călduroase.

stilizările de iarnă cu cizmele emu, vă vor plăcea

Încălţămintea şi ţinutele de iarnă

Ţinutele de iarnă ar trebui, în primul rând, să vă ofere confort termic şi libertate de mişcare, astfel încât să le purtaţi cu plăcere, indiferent de condiţii şi context. O ţinută de iarnă călduroasă, se va transforma în acelaşi timp într-un outfit atrăgător şi interesant, alegând să combinaţi cele mai inspirate  piese vestimentare, cu o pereche de ghete iarnă potrivită.

Fiţi creative şi realizaţi cu ajutorul simpaticelor cizme emu unele dintre cele mai îndrăzneţe şi tinereşti ţinute, combinându-le îndrăzneţ cu fuste scurte şi  o pereche leggings, alături de jachete din fâş sau cojocele. Obţineţi astfel o ţinută casual interesantă, căreia îi veţi da un plus de personalitate adăugând un fes colorat şi o pereche de mănuşi vesele.

Pentru o ieşire cu prietenii în oraş, alegeţi o pereche de pantaloni albi, purtată cu un pulover oversize şi o geacă din fâș, căreia să le adăugaţi perechea de cizme emu potrivită să vă însoţească într-o seară rece de iarnă. Puloverele tip rochie se vor potrivi foarte bine cu atât de călduroasele cizme, purtate cu o pelerină groasă. Veţi accesoriza ţinuta cu o şapcă din stofă şi cu mănuşi asortate cromatic încălţămintei.  Nu ezitaţi să includeţi acest tip de încălţăminte, chiar şi în tinutele office.

Purtate cu o fustă midi şi un palton călduros, accesorizate cu un fular generos şi cu un rucsac din piele, vor forma o ţinută foarte modernă şi călduroasă, în acelaşi timp. Se asemenea, cizmele emu pot fi asociate cu un costum format din pantaloni strâmţi  şi sacou, purtat cu o geacă de lungime medie, potrivită ţinutelor office, dând un plus de culoare întregii vestimentaţii cu un fular gros şi lung.

Accesorizarea pe timp de  iarnă

O ţinută de  iarnă care include o pereche de cizme emu, va fi mult mai atrăgătoare dacă alegeţi să faceţi jocuri cromatice între tonurile încălţămintei şi cele regăsite pe fulare şi pe mănuși. Puteţi alege să asortaţi încălţămintea cu rucsacul şi mănuşile, la fel de bine putând să optaţi pentru echilibrarea cromatică dintre fular, rucsac şi perechea de mănuşi. Acest tip de încălţăminte vă permite să  purtaţi  accesorii în culori îndrăzneţe şi puternice, astfel că puteţi jongla cu orice tip de nuanţe şi tonuri.

 

Ultima oră

Comentariul meu