protest duminică la sibiu împotriva vaccinării copiilor și certificatului verde - „suspendați starea de alertă”
foto: arhivă

Sibienii protestează weekend-ul acesta în Piața Mare din municipiul Sibiu împotriva prelungirii stării de alertă, împotriva certificatului verde și împotriva vaccinării copiilor. Manifestații se vor întâlni în centrul orașului începând cu ora 16:00. 

Mai mulți sibieni se vor aduna în Piața Mare din Sibiu, duminică, de la ora 16:00, pentru a protesta împotriva stării de alertă și a restricțiilor care se aplică odată cu prelungirea acesteia. 

La adunare vor participa până în 100 de persoane, însă dacă se vor aduna mai mult de 500 de oameni, se va pleca în marș până la Farmacia 24 de pe Pietonala Bălcescu. În cazul în care vor participa mai mult de 1.000 de persoane, se va pleca spre Biserica de pe Mihai Viteazu. 

Protestul și marșul cu titlul „Suspendați starea de alertă” are loc „împotriva prelungirii stării de alertă, împotriva testării și vaccinării copiilor, împotriva implementării certificatului verde, împotriva mușamalizării efectelor vaccinării, împotriva limitelor de participare la demonstrații, împotriva vârstei de pensionare la 70 de ani, împotriva unei prezențe militare străine”, se arată în cererea de avizare a protestului către Primăria Sibiu. 

Manifestații vor protesta și pentru demiterea lui Raed Arafat din orice poziție de decizie, dar și împotriva 5G. 

Organizatorii protestului spun că adunarea se va desfășura în mod pașnic și civilizat și că protestatarii vor avea asupra lor bannere și pancarte. De asemenea, se vor folosi boxe, chitări și o portavoce. 

Ultima oră

Comentariul meu