update foto - accident între o mașină și un microbuz la târnava - două persoane duse la spital

Două persoane au fost transportate la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier la Târnava.

“Pe DN 14, km. 48, în zona localității Târnava, într-o curbă la dreapta, șoferul unui autoturism condus spre Mediaș pierde controlul direcției de deplasare, pătrunde pe contrasens si intră în coliziune cu un microbuz care circula din sens opus”, anunță IPJ Sibiu.

update foto - accident între o mașină și un microbuz la târnava - două persoane duse la spital update foto - accident între o mașină și un microbuz la târnava - două persoane duse la spital update foto - accident între o mașină și un microbuz la târnava - două persoane duse la spital

Microbuzul este destinat transportului de persoane, iar în el se aflau un șofer în vârstă de 53 de ani, plus doi pasageri, toți 3 cetățeni străini.

update foto - accident între o mașină și un microbuz la târnava - două persoane duse la spital update foto - accident între o mașină și un microbuz la târnava - două persoane duse la spital

În urma impactului, șoferul autoturismului, medieșean în vârsta de 23 de ani și o pasageră din microbuz, de 31 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

Ultima oră

Comentariul meu