video: vloggeriță din marea britanie, uimită după o vizită la sibiu - „este un oraș unic în europa”
Captură YouTube/Hey Radhia

O tânără din Marea Britanie a vizitat România și a ajuns și la Sibiu. Vloggerița Radhia a fost impresionată de oraș, de clădirile colorate și de acoperișurile „cu ochi”. 

„Un străin pe care l-am cunoscut în România mi-a spus să merg la Sibiu și asta am făcut! Nu am căutat locul pe Google, pur și simplu m-am dus! Și sunt foarte fericită fiindcă este cel mai unic oraș pe care l-am văzut vreodată! Nu credeam că este atât de grozav”, a scris tânăra în descrierea video-ului de pe YouTube. 

Radhia a vizitat Sibiul la finalul anului trecut, cu câteva zile înainte să înceapă Târgul de Crăciun. Aceasta a putut filma chiar și un protest care a avut loc în Piața Mare. Deși vremea a fost mohorâtă, orașul a fost primitor. Vloggerița a fost impresionată de arhitectura clădirilor și s-a interesat care este povestea acoperișurilor „cu ochi”.  Radhia a vizitat și Catedrala Metropolitană și a surprins imagini minunate din interior. „Este o catedrală foarte frumoasă și sunt mândră că am reușit să-mi fac timp să ajung acolo”, a spus aceasta. 

Vlogul Radhiei poate fi vizionat mai jos: 

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Este normal sa fie unic,Sibiu e doar un oras in Europa nu cred ca mai exista unul cu celasi nume!