video lipsă de educație - un tânăr aruncă o trotinetă într-un coș de gunoi în sibiu
Sursa: Captură TikTok

În vara anului trecut, Sibiul a fost împânzit de trotinete electrice. Două firme private au pus spre închiriere sute de astfel de mijloace de transport pentru cetățeni. Bucuria a fost extrem de mare pentru sibieni, deoarece trotinetele reprezintă o nouă alternativă de deplasare prin oraș. Sunt mai rapide decât dacă ai merge pe jos și nici nu trebuie să cauți minute în șir un loc de parcare pentru ele. Unii cetățeni nu apreciază însă aceste bunuri și uită că nu le aparțin. Drept dovadă, un tânăr a fost filmat în timp ce aruncă o astfel de trotinetă într-un coș de gunoi de pe raza municipiului.

Un tânăr a fost filmat de un amic în timp ce a aruncat o trotinetă într-un coș de gunoi de pe raza Municipiului Sibiu. Clipul video a fost încărcat pe platforma de socializare TikTok.

Potrivit imaginilor, trotineta electrică era parcată în zona unei stații de autobuz. Tânărul a observat-o și, fiindcă a vrut să fie „viteaz”, s-a lăudat în fața urmăritorilor de pe rețelele de socializare cum o aruncă în gunoi. În înregistrare se aude cum amicul care îl filmează exclamă: „Doar în Sibiu se întâmplă așa ceva!”.

Filmarea a fost publicată pe TikTok în cursul serii de miercuri. A doua zi însă, aceasta a fost ștearsă.

Ultima oră

Comentariul meu