spitalul județean sibiu, plin de focare covid – medici și pacienți confirmați în patru secții
foto: arhivă

Cinci focare noi de coronavirus au fost identificate în județul Sibiu. Cele mai multe dintre ele, în valul cinci, sunt în cadrul Spitalului Clinic Județenea de Urgență (SCJU) Sibiu. Potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, s-au format focare pe patru secții ale unității sanitare, dar și la Tursib.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Sibiu și Centrul Județean pentru Coordonarea și Conducerea Intervenției, au fost identificate cinci noi focare COVID.

Unul dintre ele a fost depistat pe Secția Medicala I din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, acolo unde sunt 4 cazuri de coronavirus. Un alt focar este la Secția ATI II din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, cu 6 cazuri active. Și pe Secția Chirurgie Plastica din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență

Este un focar activ cu 5 cazuri covid. De asemenea, autoritățile anunță că sunt șase cazuri într-un focar izbucnit pe Secția ATI Modular COVID din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Cel mai mare focar izbucnit în ultimele zile este la Tursib. Angajații companiei s-au infectat cu covid în număr mare, astfel că aici sunt active 18 cazuri.

La finalul lunii ianuarie, mai erau alte 9 focare de covid active. Cele mai multe în centre pentru copii și vârstnici. DETALII AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu