Nicio zi fără șoferi beți pe șosele – Doi au fost depistați în Cisnădie și la Cârțișoara
foto: arhivă

Ziua și șoferul băut! Polițiștii sibieni au depistat, în trafic, în cursul zilei de miercuri, doi bărbați beți. Amândoi s-au ales cu dosare penale.

Unul dintre ei a fost depistat în jurul orei 18,15, pe strada Lungă din orașul Cisnădie. Acesta este localnic și are 50 de ani. El conducea un moped, având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, la aceeași dată, în jurul orei 19,30, în localitatea Cârțișoara, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe DN 7C de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Șelimbăr. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu