copil lovit de o mașină în cisnădie - este dus în comă la spital
foto: arhivă

Un copil în vârstă de 15 ani a fost transportat de urgență la spital după ce a fost lovit de o mașină la Cisnădie. Adolescentul a trecut strada printr-un loc nepermis. Acesta este în comă.

Potrivit polițiștilor sibieni, accident a avut loc pe strada Băilor din Cisnădie. „Un tânăr a traversat partea carosabilă și a fost lovit de un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 43 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, copilul a suferit răni grave și a intrat în comă. La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD și SAJ Sibiu. Echipajul SAJ a acordat îngrijiri medicale băiatului până la sosirea echipajului cu medic de la ISU.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în localitatea Cisnădie, str. Băilor unde un pieton a fost acroșat de un autoturism. La fața locului a intervenit de urgență și un echipaj SAJ.
Forțele au acordat asistență medicală băiatului de aproximativ 15 ani care a fost transportat la UPU Sibiu în stare de inconștiență”, informează Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu