cardiologul sibian care a jignit fiica unui pacient - comisia de etică a stabilit când analizează cazul
FOTO: Dr Fiat Emilia Sorina - Cabinet Medical Cardiologie Sibiu / Facebook

Medicul cardiolog Sorina Fiat a fost înregistrată în timpul unei convorbiri cu fiica unui fost pacient. Convorbirea a ajuns în spațiul public pentru că medicul sibian o numește de mai multe ori pe femeie ”nesimțită ordinară”. Situația care face referire directă la medicul cardiolog va fi discutată în Comisia de Etică a Spitalului Județean Sibiu după ce Sorina Fiat va trimite membrilor punctul ei de vedere.

ACULTĂ AICI PRIMA ÎNREGISTRARE CU MEDICUL CARDIOLOG 

După ce convorbirile dintre medicul Sorina Fiat și fiica unui pacient au ajuns în spațiul public conducerea Spitalului Județean Sibiu s-a autosesizat și a dispus întrunirea comisiei de etică. A început astfel cercetarea disciplinară a cardiologului.

ASCULTĂ AICI PARTEA A DOUA   A ÎNREGISTRĂRII

Sorina Fiat are la dispoziție 48 de ore, adică până vineri, 4 februarie, pentru a trimite comisiei, în scris, punctul ei de vedere. Apoi se va convoca ședința în care vor fi analizate toate aspectele.

VEZI AICI CE A DECLART AVOCATUL MEDICULUI, ÎN EXCLUSIVITATE PENTRU ORA DE SIBIU 

Conform reprezentanților Spitalului Județean săptămâna viitoare. Apoi, în funcție de deciziile care se iau, care pot pleca de la un avertisment verbal și pot ajunge până la tăiere salarială, au termen de aplicare 30 de zile calendaristice de la data luării la cunoștință de către spital despre săvârșirea faptei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu