bărbați fără permis prinși în avrig și netuș
FOTO: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, în cursul zilei de miercuri, doi bărbați care nu avea permise de conducere, dar care se plimbat nestingheriți cu mașinile prin Avrig și Netuș.

Prima persoană a fost depistată în jurul orei 13:30 în Avrig. „Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Bisericii de către un localnic, în vârstă de 48 de ani”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Spre seară, în jurul orei 23,45, în localitatea Netuș, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele brașoveanului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu