taximetrist fără autorizație, prins pe valea oltului - nu are voie să mai conducă jumătate de an

Polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea și cei ai structurilor rutiere au acționat pe drumurile din județul Vâlcea pentru asigurarea respectării cadrului legal în domeniul transportului de persoane. Un taximetrist fără autorizație, prins pe Valea Oltului, nu mai are voie să se urce la volan în următoarele șase luni.

Polițiștii vâlceni au verificat marți 92 de vehicule și au legitimat 287 de persoane, iar în urma verificărilor efectuate au fost constatate mai multe nereguli fiind aplicate 25 de sancțiuni contravenționale și reținute 3 permise de conducere. Totodată a fost suspendat dreptul de utilizare pentru 2 autovehicule folosite ca taxi pirat și a fost retrasă o autorizație taxi și un atestat taxi.
Potrivit acestora, un taximetrist a rămas fără permis fiindcă nu avea autorizație. „Polițiștii au depistat în orașul Brezoi un autoturism condus de un bărbat din oraș care efectua transport de persoane contra cost fără a deține autorizație taxi. Conducătorul auto a fost sancționat conform Legii 38/2003 și i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pentru 6 luni”, informează reprezentanții IPJ Vâlcea.

Ultima oră

Comentariul meu