video: inconștiență maximă - „liniuțe” cu tineri urcați pe plafonul mașinii în avantgarden

Zona Avantgarden din Șelimbăr este cunoscută ca fiind un loc unde pasionații de viteză se întâlnesc și fac curse cu mașini. Nu puține au fost cazurile în care oamenii care locuiesc în blocurile din apropiere au sesizat că sunt deranjați de gălăgia pe care o fac tinerii care se adună aici. Mulți dintre teribiliștii care se dau în spectacol pe șosele se laudă mai apoi și pe rețelele de socializare, însă de această dată isprava unor tineri a fost făcută publică de către un șofer de TIR parcat în această zonă. Mai multe persoane au fost surprinse cocoțate pe plafonul unei mașini aflată în mers.

Majoritatea teribiliștilor care se dau în spectacol în cartierul Avantgarden din Șelimbăr publică pe rețelele de socializare filmări, din dorința de a le arăta tuturor isprăvile lor. De această dată, mai mulți tineri urcați pe plafonul unei mașini în mers au fost filmați de un șofer profesionist, care era parcat chiar în această zonă și a rămas șocat de ceea ce a văzut. Acesta a urcat filmarea pe TikTok.

https://www.dailymotion.com/video/x87gsz7

Potrivit imaginilor, un șofer a făcut „liniuțe” în prelungirea străzii Mihai Viteazu, de lângă blocurile din cartierul Avantgarden din Sibiu. Pe mașina acestuia erau urcați mai mulți tineri, întinși pe plafon. Filmarea a fost realizată luni noapte și, potrivit persoanei care a realizat-o, pe mașina respectivului șofer era lipit și un semn de începător.

Poliția intensifică controalele în zonă

Actele de teribilism ale tinerilor respectivi nu vor fi pedepsite, cel puțin nu de această dată. În schimb, poliția va intensifica controalele în zona Avantgarden.

„Polițiștii Biroului Rutier Sibiu și cei din cadrul Secției Nr 1 de Poliție Urbană Sibiu vor intensifica monitorizarea traficului rutier din zonă în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte de natură să pună în pericol siguranța și ordinea publică. De asemenea, le recomandăm tuturor participanților la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, pieton sau conducător de vehicul, ca în momentul în care surprind astfel de comportamente riscante, să anunțe de urgență cea mai apropiată unitate de poliție și să transmită personalului abilitat cât mai multe detalii cu privire la persoane sau autovehicule”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu