huawei gt 2: prima dragoste a unui sportiv

Huawei GT 2 este un ceas inteligent ediție sport cu peste 100 de moduri de antrenament, dar întrebarea aici este dacă este potrivit pentru alergătorii de biciclete?

Am încercat ediția cu față de 46 mm (42 mm este la fel de accesibilă), care are o rezoluție atractivă și curată de 454×454 pixeli. Vă rugăm să rețineți că durata de viață considerată a bateriei de 2 săptămâni înseamnă că ecranul se odihnește dacă nu este activat – dezactivarea acestei caracteristici reduce lungimea bateriei doar la jumătate. Cred că merită.

Urmărirea este respectabilă, având atât aranjamente de poziționare prin satelit GPS, cât și GLONASS. Acesta vă prezintă cea mai recentă viteză, viteza medie și distanță, pe care le veți putea analiza cu mai multe detalii după antrenament prin aplicația Huawei Health.

Acest lucru este foarte bun pentru o imagine de ansamblu universală, dar nu este nici pe departe la fel de complet ca Garmin’s Connect. Funcția practică de stimulare este elegantă, arătându-vă printr-un grafic dacă sunteți înainte sau în spatele vitezei de marcare. Huawei Watch GT 2 are un afișaj pliat care este vizibil sub soare direct. Detectorul de lumină ambientală este rapid pentru a crește nivelul de luminozitate după cum este necesar. Huawei nu propune un mod mereu pornit pe acest smartwatch, dar veți putea menține afișajul aprins timp de 20 de minute după utilizare. Ceasul prinde rapid viață atunci când îți trezești mâna, iar afișajul se stinge când îl dai jos.

Programul Huawei nu are un magazin de aplicații, așa că ești limitat atunci când este vorba de sincronizarea cu aplicații terțe, specificate ca Strava. Aceasta înseamnă orice analiză care ajunge la aplicația Huawei Health. Aranjamentul muzical aproape iese în evidență. Sunetul este fantastic, fie prin Bluetooth la căști fără fir sau chiar din ceas. Huawei GT 2 poate suporta până la 500 de melodii încărcate prin, da, aplicația Huawei. Problema este utilizarea sa fixă ​​pe dispozitivele iOS – nu am putut adăuga muzică prin dispozitivul meu iOS.

Pe partea bună, analiza somnului pare să se potrivească cu experiența și vi se acordă o notă pe aplicație (în acest sens, există o mulțime de indicii pentru a vă ajuta să dormiți mai bine). Acesta este un ceas superb, cu 2 butoane și un ecran tactil, dar cele mai minore utilizări specifice ciclismului – plus lipsa de adevăr cu cele din acest punct – înseamnă că Huawei GT 2 este cel mai bine evitat ca ceas ediție sport.

Ultima oră

Comentariul meu