conducerea usr sibiu, despre problemele penale ale soțului rodicăi velțan - ”la nivel politic nu luăm nicio decizie”

Fostul candidat USR a primăria Cisnădie, Rodica Velțan, nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei  după ce soțul ei a fost condamnat de Tribunalul București pentru favorizarea făptuitorului și instigare la săvârșirea infracțiunii de acces ilegal la un sistem informatic. Rodica Velțan, care acum este consilier local la Cisnădie, a declarat pentru Ora de Sibiu că din punct de vedere politic nu ia în acest moment nicio decizie. Pe aceeași ”linie„ merge și conducerea județeană a USR.

Ruxandra Cibu Deaconu, președintele filialei județene a USR, spune că decizia prin care soțul Rodicăi Velțan este condamnat la 2 ani și 8 luni de închisoare nu este definitivă, astfel că la acest moment partidul nu ia nicio hotărâre în acest caz și probabil nici pe viitor.

VEZI AICI DETALII DESPRE CONDAMNAREA LUI ILIE MARIUS VELȚAN 

”Decizia nu este definitivă, așa că ar trebui să așteptăm până la un astfel de moment, când va fi. Dar, dosarul nu o vizează pe colega noastră în mod direct, așa că nu avem niciun motiv statutar să luăm vreo decizie împotriva ei. Vom vedea ce decide la nivel personal, pentru că îi afectează viața personală, dar din punct de vedere politic nu avem ce să îi reproșăm. Oricum, suntem un partid democratic, iar astfel de decizii se iau la nivel de filială, acolo se decide ce este mai bine de făcut, iar la acest moment nici nu s-a luat măcar în discuție subiectul, iar la biroul județean nici atât”.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu