video noul stadion al șelimbărului, gata la vară – grecu: ”copiii trebuie atrași către sport”
Foto Arhivă

Lucrările la stadionul din centrul comunei Șelimbăr vor fi finalizate în vara acestui an, spune primarul Marius Grecu. Locația și echipa de fotbal sunt ”construite„ una în jurul celeilalte, iar scopul principal este atragerea copiilor către sport.

”Echipa are niște angajamente ale ligii a II-a sau poate chiar a III-a. Este formată în jurul și din oamenii din comunitate. De aceea ne străduim să finanțăm echipa, să terminăm și stadionul până la vară, pentru că sportul este important. Vom da drumul pistelor de ciclism, vrem să dezvoltăm și late sporturi, iar când se va construi sala polivalentă în colaborare cu cei de la ULBS aceste lucruri se vor întâmpla. Asta este una din menirile mele ca primar- să atrag copiii către sport, să lase tableta și telefonul din mână. Acum la club sunt cam 130 de copii”, spune Marius Grecu.

YouTube video

Odată cu finalizarea stadionului din Șelimbăr cheltuielile echipei de fotbal vor scădea pentru că nu vor mai fi închiriate baze sportive pentru antrenament sau jocuri oficiale. ”Până la finalul competițiilor este nevoie cam de 2 milioane de euro. Se cheltuie mult pentru că nu avem stadion. Inclusiv pentru deplasări ne-am gândit să cumpărăm un autocar, pentru că și aici merg sume mari. Autocarul nu ar fi doar ale echipei, ci și pentru copiii care doresc să meargă la olimpiade, competiții”, spune Marius Grecu.

Tot interviul cu Marius Grecu, primarul Șelimbărului se poate vedea aici:

 

Ultima oră

Comentariul meu