huawei watch gt 3: un monitor de fitness frumos, uluitor și perfect pentru tine

Huawei Watch GT 3 sau poți spune la fel de bine pe scurt ca gt3. Este un ceas inteligent orientat spre fitness, care pare decent și se simte rapid și sensibil datorită procesorului său nou-nouț.. Este la pachet cu o mare aliniere a instrumentelor de urmărire a sănătății și oferă o durată de viață cu adevărat extraordinară a bateriei – mai ales dacă alegeți pentru ediția mai mare de 46 mm.

Această vechime nu vine la plata funcțiilor, iar ceasurile aliniază detectoarele biometrice urmăresc frecvența pulsului, SpO2, temperatura pielii, tensiunea și somnul. Huawei și-a dedicat dispozitivul de monitorizare vizuală a pulsului unui upgrade de această dată aproape. Rezultatele sunt uluitoare; schimbările sunt descoperite rapid în timpul ședințelor acute de antrenament interval, iar concurenții de precizie cea a ceasurilor de alergare devotate.

Există suport pentru 5 aranjamente de navigație prin satelit, care ar trebui să creeze o urmărire mai exactă a poziției în domenii cu o linie vizuală fixă ​​între dvs. și cer. În examinările noastre, nu a fost la fel de precis ca GPS-ul Garmin atunci când a completat cartografierea traseului nostru pre-măsurat, dar a fost, după toate șansele, suficient pentru alergarea amatorilor.

Ceasul se desfășoară în peste 100 de sporturi (atât în ​​interior, cât și în exterior), dar își face proprietățile pe măsură ce alergați. Instrumentul „Instructor AI” vă permite să ajustați un obiectiv și un termen limită și apoi creați un program de antrenament care se schimbă din mers în funcție de funcționarea dvs. Este un instrument bine acționat, confortabil și excepțional de bine adaptat alergătorilor noi care doresc să-și atingă primele etape.

Ceasul are un microfon la bord și o adevărată binecuvântare pentru alergători, permițându-vă să creați și să primiți apeluri prin Bluetooth fără să vă loviți telefonul. Nu există eSIM, așa că nu puteți utiliza această caracteristică fără telefonul dvs., dar este foarte simplu de utilizat și mai ales util în situații de urgență.

Aplicația pentru smartphone Huawei Health este accesibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS. Totuși, pentru a obține ediția actualizată pentru Android, a trebuit să o descarcăm de la Huawei AppGallery în loc să o descarcăm direct de pe Google Play. A fost un mic inconvenient, dar pe care l-am evita.

În general, acesta este un dispozitiv de primă clasă care oferă cele mai bune caracteristici de la modelele mai vechi ale Huawei și le adună împreună într-un pachet la modă, rafinat. Este ușor de sugerat dacă sunteți atent pentru un ceas inteligent complet, mai ales la un cost rezonabil specificat.

Ultima oră

Comentariul meu