de ce ar trebui să preferăm huawei matebook 14?

Huawei Consumer Business Group (CBG) a anunțat lansarea noului Huawei MateBook 14 în Emiratele Arabe Unite. Un computer portabil 2K versatil, neted, care împărtășește designul și reproiectarea seriei MateBook. Dispune de un afișaj 2K FullView atrăgător, procesor Intel Core 11, funcții super-dispozitive și o baterie mare de supraîncărcare de 65W. În plus față de noul și îmbunătățit sistem de răcire cu aripioare de rechin Huawei pentru performanțe excelente de fază. Setul bogat de funcții pentru dispozitive oferă capabilități avansate de dispozitiv în toate situațiile pentru a ajuta utilizatorii să reușească în orice mediu de birou. Huawei oferă acum reduceri laptopuri pentru studenți. Iată șapte motive pentru care ar trebui să considerați Huawei MateBook 14 drept următorul laptop.

Display-ul merge bine:

Dispune de rezoluție 2K 2160×1440, 185 pixeli per inch (PPI), suport pentru culori 100% sRGB, luminozitate contrast de 1500 300 nit, afișaj FullView de 14 „, imagini de înaltă calitate. Blu-ray-ul îl face viu, aducând în același timp fidelitate ridicată a culorii. funcții sensibile precum editarea foto și video.Huawei MateBook 14 dispune de un afișaj FullView care acceptă estomparea DC pentru a elimina clipirea și este aprobat de TUV Rheinland prin emiterea de lumină albastră scăzută. 

Toată puterea de care ai nevoie:

Huawei MateBook 14 dispune de un procesor Intel Core 11 care oferă performanțe puternice într-un pachet ușor. Construit pe procesorul superfin avansat de 10 nm, noul procesor oferă performanțe rapide și stabile, permițând utilizatorilor să-și exprime ingeniozitatea, indiferent dacă îndeplinesc mai multe sarcini. 

Capacitățile Super Device:

Huawei MateBook 14 face parte din linia de produse super-dispozitive lansată recent de Huawei. Acest computer portabil se poate conecta fără fir la tablete compatibile, cum ar fi noul Huawei MatePad Pro de 12,6 inchi și monitoare precum Huawei MateView prin cablu USB-C. Acest lucru oferă utilizatorilor interacțiune viitoare pe mai multe dispozitive și partajarea diferitelor fișiere prin glisarea și eliberarea a până la trei dispozitive.

 Multi-tasking ușor:

Pe lângă modernizarea procesorului și a plăcii grafice, Huawei MateBook 14 are 8 GB de memorie RAM duală și 512 GB NVMe PCIe SSD. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la pierderea memoriei. Citirea, salvarea și compilarea fișierelor funcționează bine și face mai multe sarcini mai ușoare și mai fluide 

Sistem de răcire:

Noul design fierbinte cu aripioare de rechin Huawei oferă o răcire mai eficientă. Acesta permite lui Huawei MateBook 14 să utilizeze pe deplin procesoarele Intel Core din a 11-a generație pentru o funcționare eficientă și stabilă. Sistemul de răcire puternic este alcătuit din două ventilatoare S-blade adiacente și două conducte de căldură care mențin computerul portabil rece și silențios chiar și la sarcini grele.

Ultima oră

Comentariul meu