cs șelimbăr a început cantonamentul din antalya – sunt programate patru amicale
FOTO arhivă

CSC 1599 Șelimbăr este al doilea club din liga secundă care a plecat în Turcia pentru a efectua un scurt stagiu de pregătire înaintea reluării de campionat.

Primul antrenament al sibienilor a fost efectuat la sala de forță sub comanda preparatorului fizic Cătălin Ojiga. Mai multe decât atât, CSC Șelimbăr a programat patru jocuri de pregătire înaintea revenii în România pentru reluarea părții a doua a campionatului.

Ultimul amical al lui CSC Șelimbăr a fost disputat la Sibiu, împotriva lui FC Hermannstadt. Cele două formații sibieni s-au întâlnit pe stadionul ”Petricica”, într-un meci cu multe ocazii și multe goluri.

CITEȘTE ȘI FOTO – Remiză spectaculoasă și meci ”pe contre” – FC Hermannstadt, 3-3 în amicalul cu CSC Șelimbăr

Contactat de Ora de Șelimbăr, directorul sportiv al CSC Șelimbăr, Nelu Luca a declarat faptul că echipa va disputa 4 meciuri amicale.

Primele două jocuri amicale programate pentru CSC Șelimbăr sunt împotriva a două echipe din campionatul rus. Mai exact, FC Khaborovsk și FC Kamaz, partide programate pentru 2 și 4 februarie.

Următorul meci, sibienii vor juca împotriva unei echipe poloneze, LKS Lodz. Directorul sportiv al clubului sibian, Nicu Luca ne-a transmis faptul că pentru moment nu se cunoaște al patrulea adersar din stagiul de pregătire, dar cu siguranță va fi și al patrulea joc amical.

Lotul CSC Șelimbăr în Antalya

Cosmin Vâtcă, Voda Alexandru, Monea George, Visa Bogdan, Naea Ciprian, Crișan Radu, Tătar Daniel, Antone Nicolas, Vacerdea Ruben, Curtean Alexandru, Boboc Radu, Cararus Ioan, Luca Alexandru, Hulpusiu Tudor, Yameogo Franck, Buzan Lucian, Rotar Bogdan, Suciu Toni, Ciocalteu Alexandru, Cârstea Adrian și Costinicu Alexandru,

 

 

Ultima oră

Comentariul meu