actualizări noi în huawei watch fit

Huawei a început să trimită o nouă actualizare utilizatorilor smartwatch Huawei Watch Fit. Cea mai recentă versiune este actualizarea 1.0.5.12 la 1.0.4.22/26 versiunea Chinese Watch Fit. Această actualizare adaugă noi funcții de parolă pentru ecranul de blocare, experimente gratuite plătite cu ceasul facial, funcții de răspuns prin SMS și respingerea apelurilor. În plus, oferă setări ale asistentului vocal pentru a ușura viața utilizatorului.

Display și design:

Este greu de ignorat aspectul Huawei Watch Fit. Încrucișarea dintre trackere de fitness și ceasuri inteligente cu un ecran tactil AMOLED de 1,64 inchi. Ceasul este extrem de confortabil si nu transpira datorita benzii obisnuite din silicon. În partea dreaptă a cadrului de 46 mm, un buton activează meniul de afișare. Spatele ceasului este din plastic și conține senzori optici și două încărcătoare pentru senzori. Display-ul AMOLED este clar și detaliat, dar, din păcate, nu foarte luminos, mai ales în lumina directă a soarelui. Ecranul folosește mai mult de șase aplicații de instalare, dintre care unele sunt implicite și multe disponibile pentru descărcare.

Sistem:

Dacă ați folosit un ceas Huawei în ultimii ani, veți experimenta chiar acasă acest Watch Fit perfect, care utilizează așa cum este detectat sistemul de operare Lite pe seria Watch GT. Este simplu și confortabil de utilizat, dar remediat, deoarece nu există suport pentru aplicații terță parte sau NFC pentru plăți. Butonul de pe lateral trezește ecranul și veți putea trece cu degetul pentru a vă verifica frecvența pulsului, funcția corporală de stres, SpO2, informații despre vreme, player muzical și un tablou de bord de acțiune deopotrivă pentru a suna diferite ceasuri inteligente.

Apăsând din nou butonul de apăsare, apare o listă de aplicații precum exerciții, urmărirea odihnei, exerciții de respirație, alarme, cronometre și așa mai departe. Deși pe ecranul de pornire, veți putea să glisați în sus de la marginea cea mai de jos pentru a primi alerte, glisând din setările rapide ale cizmelor mari, unde veți putea să comutați Nu deranjați, să verificați bateria și clipurile bluetooth sau să creați o meniul de setări lean boost.

Informații detaliate despre activitate și manipularea setărilor pot fi efectuate în aplicația Huawei Health de mai sus. Puteți vizualiza cu ușurință jurnalele de acțiuni prin configurarea bazată pe piese. Dacă dați un pont pe o țiglă, sunt afișate grafice și numere elaborate, precum și informații comune despre starea fizică individuală sau metrica sănătății.

Durata de viata a bateriei:

Durata de viață a bateriei este locul în care Huawei Watch Fit ar trebui să fie mai important decât Apple Watch. Huawei spune că ar trebui să dureze zece zile, o încărcare pentru urmărirea somnului pe timp de noapte și afișajul mereu afișat este oprit. Rezultatele mi se par foarte corecte. Dar este, de asemenea, o reamintire a modului în care Huawei poate aduce o durată de viață mai lungă a bateriei prin reducerea costului unora dintre funcțiile pe care le obțineți la ceasurile inteligente, cum ar fi Apple Watch și Galaxy Watch 4.

Ultima oră

Comentariul meu