o școală și două grădinițe din sibiu se închid - elevii intră în online
foto: arhivă

Trei unități de învățământ din județul Sibiu se închid de luni. Sute de elevi și preșcolari vor face cursuri online din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

[fvplayer id=”635″]Colegiul Economic „George Barițiu” Sibiu, Grădinița cu Program Prelungi „Kinderklub Maranata” Șelimbăr și Grădinița cu Program Normal Broșteni sunt cele trei unități de învățământ care, de luni, își închid porțile din cauza cazurilor de COVID-19. Cursurile fizice sunt suspendate în săptămâna 31.01 – 04.02.2022.

Colegiul Economic „George Barițiu” Sibiu suspendă activitatea din cauză că 11 cadre didactice sunt infectate, fiind imposibilă suplimentarea cu alte cadre didactice. Elevii navetiști, care sunt majoritari, nu au mijloace de transport în comun cu care să ajungă mai târziu la școală sau să plece mai repede acasă. În total, este vorba despre 876 elevi care învață online.

La Grădinița cu Program Prelungit „Kinderklub Maranata” Șelimbăr  cele 2 cadrele didactice sunt infectate, astfel că cei 35 preșcolari învață de luni online.

De asemenea, la Grădinița cu Program Normal Broșteni (structură la Școala Gimnazială Păuca) singurul cadru didactic este infectat, iar 12 preșcolari vor face ore online.

Ultima oră

Comentariul meu