Accident pe Maramureșului în Sibiu - Trei oameni duși la spital din cauza unui vitezoman

Un accident rutier a avut loc vineri seara pe strada Maramureșului la intersecția cu Șoseaua Alba Iulia. Trei persoane au fost transportate la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un șofer care circula cu viteză și a derapat în curbă.

[fvplayer id=”638″]Potrivit polițiștilor, pe strada Maramureșului, în apropiere de intersecția cu Șoseaua Alba Iulia, s-a produs o coliziune între două autoturisme conduse din direcții opuse.

”Din primele cercetări, se pare că șoferul autoturismului condus spre Șoseaua Alba Iulia, 26 de ani, din Agarbiciu, pe fondul vitezei neadaptate în curbă, a derapat, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus dinspre Șoseaua Alba Iulia, de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, sibian”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. Accident pe Maramureșului în Sibiu - Trei oameni duși la spital din cauza unui vitezoman

În urma impactului, șoferul de 41 de ani și doi pasageri din celălalt autoturism au fost răniți, fiind transportați la spital conștienți.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Momentan, traficul rutier în zona producerii accidentului este blocat total, fiind deviat pe străzi laterale.

Ultima oră

Comentariul meu