sute de sibieni avertizați să curețe trotuarul de zăpadă - șase nu s-au conformat și au fost amendați

Sibienii sunt obligați ca, atunci când ninge, să curețe zăpada depusă pe trotuarul din fața casei. Cum în ultimele zile a nins abundent, agenții de la Poliția Locală și inspectorii de la Serviciul de Administrare a Domeniului Public au făcut mai multe controale în teren. Sute de cetățeni au fost atenționați.

Poliția Locală și Serviciul de Administrare a Domeniului Public au efectuat controale în teren în 25 și 26 ianuarie pentru a verifica respectarea de către cetățeni a obligației de a curăța trotuarele de zăpadă și gheață.

CITEȘTE ȘI: Firmă de deszăpezire sancționată de polițiștii sibieni

„Nu s-a trecut direct la aplicarea de amenzi. Mai întâi au fost emise înștiințări către cei care nu au curățat  trotuarele din fața locuinței sau a firmei pe care le dețin. Un total de 104 înștiințări au fost transmise, iar 16 societăți comerciale din zona centrală au fost avertizate verbal să curețe trotuarul, pentru siguranța trecătorilor. Au fost atenționați agenți economici și din alte zone ale orașului.  În cele 2 zile au fost aplicate 6 amenzi celor care au refuzat să se conformeze, chiar și în urma înștiințărilor și avertizărilor”, a spus Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, pentru Ora de Sibiu.  

Inspectorii și agenții celor două servicii vor fi în teren și în zilele următoare.

Ultima oră

Comentariul meu