probleme tehnice la ședința consiliului județean – consilierii s-au amuzat copios – „așa se întâmplă dacă nu votați pentru”

Ședințele Consiliului Județean Sibiu se desfășoară, în perioada pandemiei, în sistem online și sunt transmise live pe pagina de Facebook a instituției. De cele mai multe ori, conexiunea este stabilă și nu prea există momente în care consilierii să nu fie auziți. La ședința ordinară de joi însă, au apărut defecțiuni tehnice, iar unii consilieri s-au amuzat copios.

S-a lăsat cu zâmbete și chiar râsete la ședința ordinară a Consiliului Județean Sibiu de joi după ce Daniela Cîmpean a întâmpinat probleme tehnice. În timp ce prezenta proiectele de pe ordinea de zi, președintele CJ nu s-a mai auzit, iar imaginea s-a blocat.

„Să știți că nu vă mai auzim sau… Nu știu dacă de la mine e problema”, a spus Echert.

„Nici eu nu aud”, a adăugat Kristine Martha Klements.

„Așa se întâmplă, dacă nu votați toți pentru”, a spus Beatrice Ungar, amuzându-și colegii.

După câteva minute în care s-au amuzat, transmisiunea live a fost oprită, iar după alte 5 minute ședința a continuat. Cîmpean a explicat motivul pentru care nu are o conexiune stabilă. „Sunt la ședința UNCJR (n.red.: Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România) în Poiana Brașov și de asta sunt probleme cu semnalul”, a spus aceasta.

Ultima oră

Comentariul meu