video șelimbărul are un buget istoric - ”cei mai mulți bani merg către infrastructură”

Bugetul comunei Șelimbăr este cel mai mare din istorie- 69.837.000 de lei. Mare majoritate a banilor, mai exact excedentul bugetar al anului trecut, este angajat pentru lucrări de infrastructură care au început deja sau care vor începe în acest an, iar în prim plan este reabilitarea drumurilor.

[fvplayer id=”628″]

Primarul Marius Grecu spune că mai mult de jumătate din bugetul Șelimbărului pe acest an va fi îndreptat către investițiile în infrastructură. ”Excedentul bugetar de anul trecut este de 23 de milioane de lei, parte din bugetul pe anul acesta. Excedentul este deja alocat pentru investiții. Taxele și impozitele colectate de la cetățeni sunt  3.380.00 de lei, deci o sumă mică din bugetul total”, spune Marius Grecu.

Marea parte a investițiilor este destinată reabilitării și modernizării drumurilor. În Șelimbăr sunt proiecte începute care vor fi finalizate în acest an dar și lucrări care vor începe în 2022: Doamna Stanca, finalizarea drumul între Mohu și stația de epurare, strada Lucernei, Dinicu Golescu, reabilitare străzii Seviș, zona de promenadă între Mihai Viteazu și strada Octavian Gga, stația de pompare de la podul peste Sevis, străzile Stadionului, Nouă, Petru Aron, Ion Rațiu  Traian, Decebal, Petru Rareș, Junimii, Unirii, Treboniu Laurean, Gării, Armoniei, Liliacului, Trifoiului, podul din centrul Șelimbărului, Stadionului, Nouă, Petru Aron, Ion Rațiu.

YouTube video

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mă bucur ptr acestă zona adică Selimbar deoarece AM FOST AL 3 LEA INVESTITOR PRIVAT INTRE SIBIU ȘI SELIMBAR UNDE ACTIVEAZĂ O FIR. A DE CONFECȚIONAT LĂZI DE STUPI CARE AM VINDUTO ÎN 1999 UNI INVESTITOR SPRIJINIT DE UN FOST DEMNITAR COMUNIST CARE A TRECUT LA CELE VEȘNICE DATORITĂ CA BUNUL DUMNEZEU A FĂCUT DREPTATE.
    NU REGRET CU TOATE CA AM AVUT O PIERDERE DE PESTE 1,5 MILIARDE LEI PTR CA SĂNĂTATEA MEA LA 75 DE ANI ÎMI PERMITE SĂ MĂ BUCUR DE COPII ȘI NEPOȚI, CIND ȘI TE LA SĂRBĂTORI NR ESTE DE 11.
    PERSONAL DIN SUFLET DORESC MULTĂ SĂNĂTATE ȘI BUCURII CELOR CARE LOCUIESC ÎN ACEASTĂ COMUNĂ CARE ADEVENIT CEA MAI BOGATĂ DIN ROMÂNIA
    DOAMNE AJUTĂ AMIN AMIN AMIN