sancțiune de la poliție pentru firma care se ocupă de deszăpezirea între șelimbăr și cisnădie
FOTO: arhivă

O mulțime de sibieni s-au plâns, zilele acestea, că unele drumuri din județ nu au fost curățate de zăpadă. Din cauza aceasta, au întâmpinat probleme în trafic, iar deplasarea a fost îngreunată. De asemenea, pe unele porțiuni, s-a format polei pe carosabil. Societatea Drumuri și Poduri SA, operatorul care se ocupă de deszăpezirea și întreținerea drumului dintre Șelimbăr și Cisnădie, a fost sancționat cu avertisment, miercuri dimineață, exact din acest motiv.

Pe adresa redacției au venit în weekend mai multe mesaje de la cititori care semnalau că drumurile din județ nu erau curățate de zăpadă. „Nu a intrat deloc plugul pe drumul dintre Poiana și Dobârca. E un adevărat pericol”, „Nu e deszăpezit drumul care face legătura între Tălmaciu și Racovița”, sunt mesajele care au venit de la cititori. sancțiune de la poliție pentru firma care se ocupă de deszăpezirea între șelimbăr și cisnădie sancțiune de la poliție pentru firma care se ocupă de deszăpezirea între șelimbăr și cisnădie

Polei către Cisnădie

Miercuri dimineață, pe DJ 106D, între DN1 și Cisnădie, s-a format polei pe carosabil. Operatorul de deszăpezire a primit un avertisment de la poliție pentru că nu a întreținut drumul așa cum se cuvine.

„În cursul zilei de 26 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au aplicat un avertisment scris prestatorului activității de întreținere și deszăpezire a părții carosabile de pe DJ 106D, DN 1 – Cisnădie, pentru neîndeplinirea obligațiilor de păstrare a viabilității carosabilului în condiții de iarnă, formându-se astfel polei”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat faptul că în această dimineață, între orele 06,00 – 07,00, utilajele operatorului au acționat pe tronsonul amintit, dar, din cauza unor defecțiuni tehnice, în jurul orei 07,00, din cauza pauzei necesare înlocuirii unuia dintre utilaje, pe partea carosabilă s-a format polei, ceea ce a îngreunat desfășurarea circulației rutiere.

Ultima oră

Comentariul meu