comercianții din mall-ul de la șelimbăr se plâng că îngheață de frig - „stăm cu gecile pe noi”

Temperaturile au scăzut extrem de mult în Sibiu în ultimele zile și s-au înregistrat recordurile negative ale acestei ierni. Gerul îi afectează și pe angajații care lucrează în Shopping City Sibiu. Aceștia spun că sunt nevoiți să se îmbrace foarte gros și să se echipeze cu geci și căciuli chiar și în interiorul centrului comercial din cauza frigului.

[fvplayer id=”625″]Mai mulți cititori au semnalat pe adresa redacției faptul că, din cauza gerului, pe galeria comercială din Shopping City Sibiu este foarte frig. Persoanele care lucrează aici spun că, înainte să plece la muncă, trebuie să se echipeze bine și să aleagă cele mai groase haine. În plus, în interiorul centrului comercial, stau cu gecile pe ei și păstrează și căciulile uneori fiindcă le este frig. comercianții din mall-ul de la șelimbăr se plâng că îngheață de frig - „stăm cu gecile pe noi” comercianții din mall-ul de la șelimbăr se plâng că îngheață de frig - „stăm cu gecile pe noi”

„În centrul comercial Shopping City – galeria Auchan – galeria Carrefour – este foarte frig și curent. Toți angajații de pe galerie se plâng și nu se face nimic în legătură cu asta. Oamenii stau cu geci și căciuli pe ei și rabdă”, a scris un cititor. comercianții din mall-ul de la șelimbăr se plâng că îngheață de frig - „stăm cu gecile pe noi”

Ora de Sibiu a cerut un punct de vedere oficial din partea reprezentanților Shopping City Sibiu. Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu