ger de crapă pietrele - minus 22,4 grade la dumbrăveni. în sibiu au fost minus 19,2

Noaptea de 24 spre 25 ianuarie a fost cea mai friguroasă din acest an în județul Sibiu. După ce la început de ianuarie au fost zile cu 17 grade celsius, cele minus 19 din oraș s-au resimțit din plin. Polul frigului a fost însă la Dumbrăveni, unde stația meteo a înregistrat noaptea trecută minus 22,4 grade celsius.

[fvplayer id=”622″]

Noaptea trecută a fost cel mai frig de până acum. De fapt, acestea sunt temperaturi normale pentru o lună de ianuarie, așa cum o știam din copilărie. Cel mai frig a fost la Dumbrăveni, unde au fost -22,4 grade celsius. La Boița s-au înregistrat -14,8, iar la Sibiu au fost -19,2. Temperaturile extrem de scăzute au fost resimțite din plin de cei care au plecat dimineața la serviciu și au avut de dezghețat mașinile.

Nici pe timpul zilei nu va fi foarte cald, maximele nu vor depăși -6 grade celsius. Dar, probabil că soarele va îmbuna puțin temperatura resimțită.

Meteorologii sibieni spun însă că de noaptea aceasta lucrurile vor sta ceva mai bine. Va fi ceva mai ”cald”, minimele se vor situa în județ între -12 și -7 grade celsius. Zilele următoare vor veni cu temperaturi maxime de -6 până la -3 grade, iar la noapte și mâine vor fi ninsori slabe cantitativ, care joi vor fi răzlețe.

Ziua de joi va aduce și temperaturi de zero grade celsius, care spre finalul săptămânii vor urca până în jurul a 4 grade cu plus.

 

Ultima oră

Comentariul meu