după consiliul local, și cel județean se opune majorării taxei de depozitare a deșeurilor la cristian

Operatorul depozitului de deșeuri de la Cristian a cerut majorarea taxei pentru acest serviciu de la 79,47 lei/tonă fără T.V.A. la tariful de 103,30 lei tonă fără T.V.A. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”ECO” Sibiu (ADI ECO), prin corespondența cu operatorul de la Cristian, a ajuns la concluzia că această majorare nu este justificată. Ca urmare, reprezentantul Consiliului Județean în ADI ECO va vota împotriva noului tarif.

Decizia Consiliului Județean de a-l împuternici pe reprezentantul lor pentru a vota împotriva majorării taxei de depozitare a deșeurilor de la Cristian vine după ce și Consiliul Local a luat aceeași decizie.

CITEȘTE AICI DETALIILE DE LA CONSILIUL LOCAL 

”Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”ECO” Sibiu prin adresa nr.100/18.01.2022,
înregistrată la Consiliul Județean cu nr. 1299/18.01.2022, ne-a informat că în urma corespondenței purtate cu operatorul depozitului ecologic de deșeuri societatea TRACON S.R.L, cât și a documentelor transmise de operator, consideră nejustificată și neîntemeiată solicitarea de majorare a tarifului de depozitare a deșeurilor, de la tariful actual de 79,47 lei/tonă fără TVA la tariful de 103,3 lei/tonă fără TVA, având în vedere că nu se pot justifica cheltuielile din propunerea de tarif transmisă în luna noiembrie 2021 raportat la dovezi(facturi, contracte, normări,etc.)”, este concluzia prezentată în proiectul de hotărâre supus aprobării în ședința CL de la finalul lunii.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu