video: sibian filmat când fură o sticlă de suc dintr-un magazin - „eu sunt cretinul care l-a luat. îmi pare rău”

Un proverb românesc spune că „cine fură azi un ou, mâine va fura un bou”. Pare că s-ar putea potrivi și în cazul unui incident ce a avut loc într-un magazin din municipiul Sibiu. Doar că, în acest caz, oul este de fapt o sticlă de suc. Un tânăr a fost suprins de camerele de supraveghere dintr-un magazin din mall-ul Promenada Sibiu în timp ce își bagă sub geacă o sticlă de suc și pleacă cu ea din magazin fără să o plătească.

[fvplayer id=”634″]Potrivit imaginilor, totul s-a petrecut în cursul zilei de duminică. Un bărbat a intrat în magazin și s-a îndreptat către frigiderul cu sucuri. Inițial, a luat o sticlă cu gândul de a o plăti. Însă, profitând de neatenția angajaților, s-a răzgândit și a mai mers o dată la vitrină. Acesta și-a băgat o sticlă sub geacă și s-a purtat normal. A plecat la casă să plătească, însă a achitat doar una dintre sticle.

Imaginile respective au fost publicate pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe tânărul în cauză.

„Îl cunoaște cineva pe individul în geaca roșie? Dacă da, anunțați-l să vină să plătească sucul pe care l-a ascuns în geacă”, a scris un sibian în grupul de Facebook SibiuInfo.

La scurt timp, tânărul s-a autosesizat și și-a recunoscut fapta. „Eu sunt cretinul. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu știu ce a fost în capul meu”, a spus acesta după ce imaginile cu el au apărut pe rețelele de socializare.

Ultima oră

Comentariul meu