video foto prima ninsoare ”pe bune” în sibiu - s-a circulat binișor prin oraș, dar numai pe arterele principale

Până acum, spre final de ianuarie, am avut parte de o iarnă ca o primăvară, cu temperaturi și de 17 grade la începutul anului. Acum însă putem spune că a venit iarna. A nins în două zile destul cât cei mici să se bucure de săniuș și suficient de mult ca străzile Sibiului să fie acoperite cu zăpadă.

CITEȘTE ȘI: DRUMUL DINTRE CISNĂDIE ȘI CISNĂDIOARA APROAPE IMPRACTICABIL 

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat că utilajele de deszăpezire au acționat în oraș atât sâmbătă seara (VEZI AICI DETALII), cât și în noaptea de sâmbătă spre duminică (CITEȘTE AICI INFORMAȚIILE), străzile orașului nu au arătat chiar atât de bine.

CITEȘTE ȘI: A NINS PE TOT TRONSONUL DN1 DIN JUDEȚUL SIBIU

Pe arterele principale zăpada a fost într-adevăr topită de sarea aruncată de drumari, dar mizeria nu a fost îndepărtată. Nici vântul nu a prea ținut cu cei care au deszăpezit, pentru că de pe trotuare aducea zăpada înapoi pe șosea.

VEZI ȘI: NINGE VISCOLIT ȘI PE AUTOSTRADA A1 ȘI PE VALEA OLTULUI

video foto prima ninsoare ”pe bune” în sibiu - s-a circulat binișor prin oraș, dar numai pe arterele principale video foto prima ninsoare ”pe bune” în sibiu - s-a circulat binișor prin oraș, dar numai pe arterele principale

Dacă pe drumurile principale s-a circulat totuși binișor, nu același lucru se poate spune despre străzile mici sau cartierele mărginașe ale Sibiului unde nu părea că a ajuns vreun utilaj de deszăpezire.

video foto prima ninsoare ”pe bune” în sibiu - s-a circulat binișor prin oraș, dar numai pe arterele principale video foto prima ninsoare ”pe bune” în sibiu - s-a circulat binișor prin oraș, dar numai pe arterele principale video foto prima ninsoare ”pe bune” în sibiu - s-a circulat binișor prin oraș, dar numai pe arterele principale video foto prima ninsoare ”pe bune” în sibiu - s-a circulat binișor prin oraș, dar numai pe arterele principale

 

Ultima oră

Comentariul meu